„FAMILIA SFANTA”- Sfintii Ioachim si Ana impreuna cu FECIOARA MARIA

„FAMILIA SFANTA”- Sfintii Ioachim si Ana impreuna cu FECIOARA MARIA

99,90 lei

Lucrare unicat realizata pe  COAJĂ DE OU, suport denumit- „NISIPUL ZEILOR”.

Lucrarea este un tablou decorativ de inspiratie religioasa,reprezentandu-i pe sfintii IOACHIM SI ANNA  sarbatoriti pe 9 SEPTEMBRIE, alaturi de SFANTA MARIA

Dimensiune 300mm x 200mm, cu sistem de prindere pentru perete atasat (agatatoare crocodil si 2 holtsuruburi).

Imaginile au un caracter orientativ, nuantele si proportiile nu corespund 100%.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Qty:

Descriere

COAJA DE OU

COAJA DE OU pe care a fost realizata lucrarea a fost aleasa deoarece oul este misterul universal si paradigma magica primara.

Este esenta creatiei, inceputul, cuibarul nimfei din care irumpe viata transcedentala si sfarsitul, carcasa  finala, giulgiu, martor  al ascendentei esentei energetice a vietii catre Campiile Elizee, paradisul existentei eterne

„NISIPUL ZEILOR”

Cojile de ou sunt supuse unui complex procedeu tehnologic, alcatuit din faze diferite(prespălare, malaxare pentru măruntire,igienizare,sterilizare UV, spălare și uscare), care asigura purificarea suportului fara a inlatura din adancul structurii de calciu reflexiile cuantice ale eternului divin sau puterile mistice si ezoterice

Formele geometrice primare libere, obtinute in urma malaxarii vor permite fragmetelor de coaja de ou reflexii deosebite ale luminii care, la nivel cuantic, pot oferi lucrarii puteri mistice si ezoterice.

Persoanele sensibile, usor penetrabile de energia primara universala vor putea simti vibratii energetice initiatice la contemplarea lucrarilor realizate pe „NISIPUL ZEILOR”.

Sensibil ezoteric, sau nu, contemplarea lucrarii realizate pe acest suport va asigura privitorului emotii diferite datorate structurii de tip mozaic a cojilor de ou care reflecta lumina ce ajunge la lucrare in moduri si unghiuri diferite functie de pozitia in care este asezat tabloul, ora din zi la care este privit sau functie de iluminarea naturala sau artificiala.

Un cadou cu stil pentru o persoana deosebita sau un decor inedit in mediul familial, admirat de prieteni.

Suportul de lemn pe care este atasat stratul de ” NISIP AL ZEILOR ” este prelucrat in „rough style” pentru a adauga o nota moderna lucrarii, ramanand „la vedere” fibra lemnului, adaugand un „touch” de „handmade style” designului interior achizitionat

Povestea tabloului de inspiratie religioasa

Ioachim se trăgea din Bethleem, din neamul lui David, seminţia lui Iuda. Din acelaşi neam şi din aceeaşi seminţie se trăgea şi Ana. Era fiica preotului Matan şi a soţiei sale, Mariam.

La 30 de ani, Ioachim s-a însurat cu Ana, care avea 20 ani. Proaspăta familie s-a aşezat în Ierusalim, aşteptând cu nerăbdare un copil.

Au trecut şi doi, şi trei ani, dar copilul nu venea. Trebuie să menţionăm că pe atunci era o ruşine ca o familie tânără să nu aibă copii. Cei fără copii erau jigniţi şi desconsideraţi peste tot, şi la adunările de familie, şi între prieteni, şi în public, şi chiar la templu. Se înţelege ded cu ce durere şi ruşine trăiau Ioachim şi Ana, neavând copii.

Ana era de 60 de ani şi Ioachim de 70 de ani. Şi la o aşa vârstă înaintată încă îl rugau pe Dumnezeu să le dăruiască un copil. Inchipuiţi-vă între vecini o familie fără copii, bărbatul să fie de 70 de ani şi soţia de 60 de ani, şi să-l auziţi pe soţ rugându-L pe Domnul să-i dăruiască un copil. Şi pe soţie s-o auziţi la fel.

Ioachim şi Ana credeau şi spuneau: „Pentru noi, oamenii, poate fi cu neputinţă să mai avem un copil, dar la Dumnezeu toate sunt cu putinţă. Şi asta contează.” Pe această credinţă s-au sprijinit şi au cerut în rugăciunile lor ceea ce omeneşte era imposibil. Şi rugăciunea lor a fost ascultată.

Au trecut 40 de zile de rugăciune intensă, de post aspru şi de multe închinăciuni. Preabunul Dumnezeu a fost mişcat văzându-i pe aceşti bătrânei având bunătatea copiilor mici, credinţa nezdruncinată în El şi rugăciunea cu osteneală şi durere. Şi-a ascultat cererea lor nebunească pentru alţii.

Mai apoi, Ana a luat în pântece şi a rămas însărcinată, eveniment pe care Biserica îl prăznuieşte cu multă bucurie în data de 9 decembrie, deoarece din ea s-a născut dulcele rod.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „„FAMILIA SFANTA”- Sfintii Ioachim si Ana impreuna cu FECIOARA MARIA”
X